maandag 10 november 2014

Asian flavours

De eerste gang
Zaterdagavond was het tijd voor een tweede traditie (na de film en diner date van vrijdag) en dat was het maandelijkse etentje met een goede vriendin. Zoals elke keer hadden wij een Iens dinner deal gevonden en wel voor Asian flavours, een nieuw Aziatisch restaurant in de stadions buurt. De deal behelsde vier gangen voor €22.50 en dat trok ons best wel aan.

Het restaurant bleek aardig vol te zitten met gasten die op dezelfde deal afgekomen waren. De bediening was uiterst vriendelijk maar niet al te best (teruglopen om te vragen wat voor wijnen er waren, een grote fles water veranderen in een klein flesje) en ook de uitleg van het menu moest van een spiekbriefje.

Het dessert
We bleken als eerste gang een sushi, sashimi en zeewier salade mix te krijgen. Niets mis mee maar zeker niet bijzonder. De tweede gang was een combi van een viskoekje, satéstokje, loempia en asperge met zalmrol. Wederom niet slecht maar wel stukken minder dan ik van bv. een goed Thais restaurant gewend ben. I

k begon ondertussen aan mijn tweede gals sauvignon blanc, die goed drinkbaar was terwijl het hoofdgerecht arriveerde, We hadden een Thais rundvlees en een Vietnamees kipgerecht en waar het rundvlees  goed was viel de kip heel erg tegen. Ook het dessert was niet top te noemen en de erbij bestelde koffie werd probleemloos vergeten door de, nog steeds, vriendelijke bediening. Kortom het was niet slecht maar zeker niet goed genoeg om aan te bevelen en al helemaal niet als ze de normale prijzen gaan rekenen, dan kun je beter ergens anders heen gaan.

1 opmerking: