maandag 11 augustus 2014

Onderweg

De schelpdieren en vissen
En dan kom je erachter dat je eerst de avond beschreven hebt en het diner helemaal vergeten bent. Hierbij dus alsnog.

Donderdag was uit eten dag want na de lunch stond ook het diner buiten de deur gepland. Ik had met een vriendin afgesproken om bij Onderweg te gaan eten, een plek waar ik een paar jaar terug geluncht had. De diner aanbieding was twee uur onbeperkt eten en drinken voor €26 per persoon en meestal betekent kwalitatief wat minder eten.

Dat eten was afkomstig uit de hele wereld want er was een teppanyaki bakplaat, een lavagrill, een wok station, een tapas hoek en nog veel meer. Ook het drankmenu was beter dan verwacht want de bierafdeling bood bijvoorbeeld, pils, witbier, rosé bier en palm van de tap. Met aan palmpje op de tafel was het eerst langs de voorgerechten lopen waar, uiteraard niet echt verse, sushi aangeboden werd, carpaccio en nog wat andere zaken. Daarna was het tijd voor een vis gang en de ik kreeg een prima stukje zalm, garnalen en mosselen van de bakplaat, De chef was geen goochelaar zoals destijds John Paul bij Benihana maar het smaakte voortreffelijk. De volgende ronde was naar de grill waar ik koos voor kippendijen en kangoeroe, wederom niets mis mee. Bij zowel het vlees als de vis nam ik het e.e.a. van de saladbar die voldoende keuze bood. Terwijl wij van de koffie en de thee aan het genieten waren was het behoorlijk druk geworden in de zaak en dat kon ik goed begrijpen want ik had hoed gegeten en dat voor een prijs die je je deed afvragen, waar doen se het van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten