zaterdag 5 mei 2012

Kortingsbon

Zoals bij velen bekend is Amerika het land van de kortingen. Waar wij in Nederland zegeltjes sparen om dan op een gegeven ogenblik driehonderdduizend zegeltjes te kunnen inwisselen voor een theelepeltje doet Amerika dat veel makkelijker met kortingsbonnen.

Nu heeft een van de restaurants, Bacana Brazil,  waar wij gaan eten een mooie kortingsactie op de eigen website. Koop een kortingsbon van 25 dollar voor de prijs van 10 dollar en gebruik deze bij je volgende bezoek. Nu hoef je dat geen twee keer te zeggen tegen een stel Hollanders dus wij waren in de markt zoals dat zo mooi heet. De bon had echter een geldigheidsduur van slechts één maand dus we konden hem pas begin mei kopen. Nu maakt de elektronische agenda en het internet alles tot een makkie dus begin mei kregen zowel Dennis als ik een seintje dat het tijd was om de kortingsbon te kopen. Dennis schafte de bon aan met zijn paypal account en vervolgens maakte hij via opentable een reservering voor donderdag 24 mei.

Kortom met een paar internetklikken hebben wij een restaurant met korting gereserveerd in een ander continent, hoe makkelijk kan het leven niet zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten