woensdag 9 mei 2012

Eten in Amerika

Ondanks dat alle dagen voor de Amerika vakantie inmiddels gevuld zijn, zijn er hier en daar nog wat gaatjes die opgevuld moeten worden. Twee van die gaatjes vulde ik gisterenavond in met Dennis tijdens een chat sessie.

De eerste was niet overmatig belangrijk maar wel lekker, namelijk het ontbijt tijdens onze laatste dag in St. Louis. Dennis kwam hier aandragen met Rooster, verkozen tot de beste ontbijt plek in St. Louis. Hoe kan een stel lekkerbekken als wij zijn een dergelijke locatie aan zichzelf voorbij laten gaan. Dat was natuurlijk onmogelijk dus voordat we op bezoek gaan bij Ulysses S. Grant staat er een ontbijt bij Rooster in de agenda!

De tweede open plek was iets belangrijker, er was nog geen diner ingepland voor ons bezoek aan de Grand Ole Opry. De show is van zeven tot negen dus het wordt of een heel laat diner of een redelijk op tijd diner. We besloten voor het laatste en aangezien er nog geen Aziatisch restaurant op de kaart stond besloten we te kijken welke Aziaten Nashville in de aanbieding heeft. Welnu dat zijn er niet echt veel en zo kwamen we bij Sukho terecht, een Thais restaurant. We gaan hier voor de show heen dus we moeten om een uuur of vijf aan tafel gaan. Gezien de gemiddelde reisafstanden in Nashville, maximaal een kwartier, is dat geen enkel probleem. Kortom weer twee leuke restaurants erbij in de vakantie en nog tien dagen tot we vertrekken. Ik zeg Bring it on!!!

1 opmerking:

  1. If you smeeeeeeeeeeeeeell, what the Rock is cooking!!! Just bring it!!!

    BeantwoordenVerwijderen