zaterdag 26 mei 2012

Segway tour

Begeleiding van Bill
Woensdag was het zo ver we zouden onze Segway tour door St. Louis gaan maken. Na een snel ontbijt bij Clairce's café (waarvan we dachten dat het bij de kamerprijs inzat, maar wat later niet zo bleek te zijn) vertrokken we naar het Marriot waar de start van de tour was. We waren de eerste en na korte tijd kwam Bill, onze gids ook binnen. De tour startte met een instructie video en daarna gingen we op de parkeerplaats van het Marriot een rondje oefenen met de Segway. Waar ik al bang voor was kwam uit, ik ben geen Segway rijder. Ondanks alle hulp van Bill vertrouwde ik er niet op dat het goed ging komen en besloot dus af te zien van de tour.

Ik pakte de auto en reed naar the loop om daar een comic shop te bezoeken terwijl de anderen een fantastische trip hadden, zoals zij bij terugkomst verklaarden. De trip was niet helemaal van een leien dakje gegaan want van de andere vier deelnemers was er een ter aarde gestort wegens niet drinken, was een tweede twee maal onderuit gegaan en ook bij nummer drie was niet alles goed gegaan. Alhoewel het allemaal bejaarden waren voelde ik me daardoor een stuk minder incompetent als Segway rijder, ik was in ieder geval niet de enige, en ik was zo verstandig geweest om van te voren te beslissen om niet mee te gaan.

2 opmerkingen:

  1. Er was geen Joe, de begeleider heette Bill :-). en dat voor iemand die je nog zoveel persoonlijke aandacht geeft gegeven :-)!!!!

    BeantwoordenVerwijderen