zaterdag 26 mei 2012

Morgan street brewery

Het terras van Morgan street brewery
Na de Segway tour was de volgende stop Papy's smokehouse voor de lunch. We vonden het zonder problemen maar het bleek een vreet schuur met lange tafels en nog langere wacht rijen te zijn. Kennelijk was de prijs kwaliteit verhouding erg goed maar wij besloten direct weer te vertrekken. Aangezien het middag programma in Laclede's landing was en daar ook het lunch adres van de volgende dag zat besloten we om daar heen te rijden.

Al gauw zaten we buiten op het terras van Morgan's en bestelden daar uiteraard het eigen gebrouwen bier. We kozen hier voor een honey wheat, zeer toepasselijk bij de hoge temperaturen. Onze chagrijnige serveerster (de tweede al deze vakantie) bracht ons het bier en even later de uitstekende maaltijd waar wij van genoten. Op een gegeven ogenblik ontdooide ze zich toch en moest hartelijk lachen toen wij bij  de rekening in ons All together now gezang losbarstten.

Na de maaltijd liepen we door de wijk heen maar die was erg klein en bestond eigenlijk alleen uit bar's en clubs. We stapten dan ook vlot de auto in en besloten terug te rijden naar het hotel waar wederom een bezoek aan de pool werd gebracht. Iets wat aan te raden was bij de temperatuur (we zaten inmiddels boven de 30 graden Celsius).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten