donderdag 2 februari 2012

Ontbijtje

Dennis is druk bezig om een nieuwe traditie te scheppen voor Amerika vakanties. Naast de dingen die traditioneel gezien al op de kaart staan zoals winkelen, live muziek, goede diner's, graven bezoeken en comic shops bezoeken is hij sinds zijn vakantie van het afgelopen jaar tot de ontdekking gekomen dat ontbijten ook een leuke vakantie activiteit kan zijn. Nu hebben de hotels waar wij verblijven een gratis ontbijt buffet in de aanbieding maar daar zijn niet alle reisgenoten even enthousiast over. Simon vond bijvoorbeeld ons ontbijt in de Marriot springhill suites te Tampa prima maar Dennis en ik vonden dat een stukje minder.

Zo staat inmiddels in Nashville de pancake pantry op de kaart. Nu zijn pannenkoeken niet helemaal mijn ding maar er staan genoeg andere lekkernijen op de kaart dus ik ga hier wel genieten. Voordat hij met de pancake pantry aan kwam zetten had hij echter de arcade in Memphis al gespot. Dit is een echte Amerikaanse diner waar men ook een echt southern ontbijt serveert. De kwaliteit van deze ontbijten schijnt dusdanig goed te zijn dat Amerikaanse zenders als The travel channel en The food network hier al specials aan gewijd hebben.

Maar Dennis zou Dennis niet zijn als hij niet onverdroten aan het door speuren was. Inmiddels heeft hij een tweede ontbijtspot in Nashville gespot en het is, hoe verrassend, een keten. Het gaat om Bongo Java, een koffie keten maar dan wel een koffie keten waar je ook kunt ontbijten. Het menu ziet er prima uit dus ook de derde ontbijt plek ziet er goed uit. Aangezien het lijkt alsof Dennis on a mission for god (eh breakfast) is verwacht ik dat er nog meerdere ontbijt restaurants gaan verschijnen.

1 opmerking:

  1. Je moet echt het meeste uit je vakantie halen als je er bent!!!! Dus van 's morgens vroeg tot 's avonds laat!

    BeantwoordenVerwijderen