zaterdag 4 februari 2012

KTV

Het was vrijdag de eerste dag van het winterseizoen en dat betekende dat er problemen waren voor diverse deelnemers aan het vrijdagavond stapavond festival. Toen ik dan ook de deur uitging waren er al diverse afmeldingen binnen met dank aan o.a. ons mooi vervoerbedrijf de NS. Via de social media zag ik echter dat het een persoon gelukt was uit Hoofddorp te ontsnappen en dat hij op weg was naar Kam Yin om te gaan eten.

Twee berichtjes later hadden we afgesproken om gezamenlijk te gaan eten en was het afspraak punt, uiteraard, bij het elfde gebod gezet. Toen ik binnenkwam was mijn diner genoot al gearriveerd en onder het genot van een biertje zaten we met wat andere bekenden te praten. Het was al na achten dus ik hield het bij een biertje voor we de deur uitliepen en de paar meter naar Kam Yin aflegden. Al gauw zaten we aan de, zoals altijd, smakelijke dis en genoten van een garnalen soep met daarnaast een vegetarische bami en gefrituurde garnalen met daarnaast een moksi meti met Surinaamse bami. Dat plus een drankje de man kostte ons minder dan €30 inclusief fooi wat wederom bewijst dat Kam Yin geen tent is om gezellig te dineren, maar de beste prijs kwaliteit verhouding in de wijde omtrek heeft.

Na het verlaten van Kam Yin zou de roode baron de volgende halte zijn maar plannen kunnen veranderen. Tussen Kam Yin en de roode baron bevind zich nl. KTV een karaoke bar waar vroeger cocktailbar de Oriënt zat. Ik was hier nog nooit binnen geweest maar bij het passeren werd ik gespot door een vriendin die binnen zat en even later zat ik aan de bar. Het was erg druk in KTV, er zat een grote groep Nederlanders op de banken en aan de lage tafeltjes die fanatiek aan het zingen waren. Er hingen uiteraard diverse video schermen en het was goed verduisterd binnen. Het interieur was ook erg opgeknapt t.o.v. de Oriënt, kortom het was een mooie kroeg geworden en waarschijnlijk een geduchte concurrent voor The end dat twee deuren verder zit. Ik bracht daar een paar gezellige uurtjes door in gezelschap van twee vriendinnen die zich ook flink te buiten gingen aan de karaoke activiteiten, iets waar ik me deze keer nog buiten wist te houden. Er is best een kans dat ik met mijn vaste stapmaat hier nog eens binnen ga komen, maar de kans dat ik ga zingen is niet  al te hoog.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten