dinsdag 7 februari 2012

Batman begins

Met de koude tijden is het binnen goed toeven en een van de leukere activiteiten is om naar een goede film te kijken. Terwijl ik zat te twijfelen waar ik naar zou gaan kijken viel mijn oog op de laatste Batman film, The Dark Knight. Ik had de film al in de bioscoop gezien maar ook nogmaals gedownload omdat het wat mij betreft de beste Batman film was die er genaakt was. De kreet That ain't your daddy's Joker kwam weer voorbij drijven in mijn gedachten.

The Dark Knight was echter de tweede in de Batman trilogie van regisseur Christopher Nolan, over een paar maanden moet de derde  uitkomen met als titel The Dark Knight rises. Dat deed me beseffen dat ik de eerste film uit de serie nog nooit gezien had. Snel zoeken leverde als titel Batman begins op en even later stond mijn pc de film netjes te downloaden.

De volgende avond ging ik er eens goed voor zitten om te kijken of deze film net zoveel indruk zou maken als The Dark Knight. Dat haalde hij helaas niet maar ik heb me toch kostelijk geamuseerd met deel 1 van de Batman trilogie. De verhaallijn is een combinatie van diverse comics waarin Batman year one en de saga van Ra's Al Ghul, Meng daar nog wat stukjes van The long Halloween doorheen en je hebt een prima basis voor het verhaal. De cast is bij elkaar gebleven want dezelfde acteurs die in The Dark Knight spelen speelden ook al in Batman begins. Het wachten is nu op deel drie. Hierin zijn de tegenstanders Bane, Catwoman en terug van deel 1, Ra's Al Ghul. Die ga ik op zeker in de bioscoop zien, ik denk wederom een avondje superhelden films met de boys.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten