zondag 19 september 2010

Computer crash


Vrijdagavond crashte mijn computer. Hij sloeg spontaan uit en bij het heropstarten bleef hij hangen. Na het XP logo kwam er een zwart scherm en verder kwam hij niet meer. Nadat een poging om Windows opnieuw te installeren ook niet succesvol was kwam ik tot de conclusie dat er iets doorgebrand was. Zaterdag bracht ik de pc dan ook naar PC depot in halfweg om hun te laten kijken wat er kapot was en of het gerepareerd kon worden. Maandag of dinsdag krijg ik te horen wat er mis is en dus zit ik minimaal 4 dagen zonder computer.

Vroeger was dit grote paniek want internet is toch wel erg belangrijk geworden, als communicatie middel als entertainment apparaat en als nieuws kanaal. Tegenwoordig hoef ik me daar niet zo druk meer om te maken. Ik heb wifi thuis en kan dus probleemloos het internet op met mijn laptap, mijn notebook, mijn iPad en mijn iPhone. Computers zijn zo te zien wel een erg belangrijk onderdeel van mijn huishouden geworden!

2 opmerkingen:

  1. Internet op mobiele devices: het is de toekomst. Mijn voorspelling: over tien jaar behoren desktops tot het verleden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar dan wel een 30 inch monitor aan je iPhone om met een beetje beeld te gamen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen