maandag 6 juni 2011

Nieuwe plannen

Dit weekend waren Dennis en ik in een drukke chat discussie verwikkeld over een trip naar de States in 2012. Eerder waren we al op Chicago uitgekomen maar verdere bestemmingen waren lastig. Memphis stond ook hoog op ons lijstje maar was moeilijk te combineren met Chicago. Verder wilden we graag een wedstrijd van een hockey team bezoeken maar dan moet je vroeg in het seizoen (maximaal eind maart) en dan is Chicago koud!

In de discussie kwam Nashville steeds vaker naar voren maar het trio Chicago, Memphis & Nashville was niet goed te doen. Rondkijken op het web en onderzoek leverde een nieuwe kandidaat op en wel St. Louis. Dit is samen met Memphis en Nashville een erg goed bereikbare combinatie en alle drie de steden zien er goed uit. Na een culturele en een culinaire Amerika trip gaan we deze keer dan ook voor een muzikale Amerika trip want deze drie steden staan erg in het teken van de country en de blues. Binnenkort maar even met de rest van het reisgezelschap om tafel gaan zitten hoe die hier over denken.

1 opmerking:

  1. Klinkt als een plan, ik hoop dat we er snel uitkomen en eea kunnen gaan regelen en plannen. Ik ga vast een cowboy hoed opzoeken!

    BeantwoordenVerwijderen