donderdag 30 juni 2011

Atlanta

De tweede kandidaat voor onze derde stad in Amerika 2012 is Atlanta, Georgia. Een groot pluspunt van Atlanta is dat het de thuisbasis van Delta airlines is en dus rechtstreekse vluchten van en naar Amsterdam biedt en dat is na onze ervaringen van dit jaar wel erg prettig.

Op het lijstje van bezienswaardigheden staat het coca cola museum, en ook hier is historie in de vorm van de Martin Luther King historical site.Ook hier kunnen wij van honkbal genieten en wel de Atlanta braves. Net zoals in elke stad die we hier gaan bezoeken moeten we buiten de stad gaan shoppen om iets leuks te vinden.

Eten en drinken is hier wederom prima geregeld. Naast diverse erg luxe restaurants op sterren niveau (niet echt iets om met onze Volendammer vrienden te doen) is uiteraard ONZE keten weer aanwezig. Aanbevolen komt Dante´s down the hatch met jazz muziek en krokodillen. Ook Fogo de Chao heeft hier een vestiging. Voor een muzikaal uitstapje (we moeten wel in het thema van deze vakantie blijven) staat de Northside tavern hoog aangeschreven. Kortom ook Atlanta heeft genoeg te bieden voor ons, de keus wordt moeilijk.

1 opmerking: