dinsdag 21 juni 2011

Nashville

The Grand Ole Opry
Inmiddels is duidelijk geworden dat de Amerika 2012 vakantie plaats gaat vinden in het zuiden van de US of A en wel in de 2e helft van mei. We zijn nog niet uit de exacte verdeling van hoe lang we waar gaan doorbrengen maar twee locaties staan al vast. Een van die twee locaties is Nashville, ook wel bekend als music city USA.

Op welke lijst je ook kijkt bovenaan staat altijd een bezoek aan de Grand Ole Opry, het beroemde podium waar alle goden van de country en western opgetreden hebben. Daarnaast bied Nashville dingen als de country music hall of fame, een tour over een historische plantage, een tocht met de General Jackson showboat, een bezoek aan een brouwerij (en buiten de stad ligt ook nog de Jack Daniel's distillery). Shoppen kan in Opry Mills (neet op tijd weer open voor ons bezoek) en in 12 South District met DE kledingwinkel voor elke country & western fan.

Eten en drinken gaan we waarschijnlijk ketenloos (alhoewel ketenloos? onze favoriete keten heeft 4 locaties in Nashville) doen. Een van de top restaurants in Nashville (uiteraard met muziek) is F. Scott's en daarnaast wordt Italiaans restaurant O sole mio ook hoog aangeschreven. Het gaat geen enkel probleem worden om onze tijd in Nashville in te vullen.

1 opmerking: