donderdag 2 juni 2011

Diner in het bos

Ik had afgesproken om met een vriendin 's avonds koffie te gaan drinken en al vroeg kreeg ik een bericht van haar dat ze in het Amsterdamse bos zat. Ik vertrok dan ook die kant uit en reed naar de plek waar we de vorige keer afgesproken hadden, de kano vijver. Dat bleek dus een volkomen verkeerde gok te zijn want ze zat aan de kop van de bosbaan bij grand café de bosbaan. Het was even zoeken waar ze zat maar al snel kwam haar hond enthousiast aanrennen om mij te begroeten. En gezien het formaat van Caat moet je stevig in je schoenen staan om niet om te vallen bij een enthousiaste begroeting.

Al gauw zaten we gezellig aan een tafeltje en aangezien we geen van beiden nog gegeten hadden bestelden we een kipsaté met frietjes en allebei een crystal clear. Ondanks het mooie weer begon het toch wat fris te worden en verhuisden we naar binnen. Na het eten werd alsnog de koffie (verkeerd en espresso) besteld waar wij eigenlijk voor gingen. Het was een spontane en gezellige avond, er was echter toch een verliezer aan te wijzen. Ondanks smekende blikken en erg aanhankelijk gedrag moest Caat het doen zonder een enkel stukje kipsaté en dat vond ze toch wel heel erg zielig voor zichzelf.

1 opmerking:

  1. Neem nooit je hondje mee naar de Chinees, want voor je het weet zit dat beest in de sates :-)...vrij naar het olijke duo "De Twee Pinten".

    BeantwoordenVerwijderen