Het aanbod van bakboord |
Ik besloot licht te starten met een proeverij van Okasan (voorheen Sensei) bestaande uit sushi, gefrituurde gamba en rundvlees van de plaat. De naamsverandering had de kwaliteit intact gelaten en Okasan staat zeker op de kaart om eens een keer te gaan eten. De tweede proeverij was van Aziatisch restaurant Treasure en die viel helaas wat tegen. Het was een multi Aziaat met Maleisisch, Chinees, Thais en Surinaams op de kaart en alhoewel de kokos soep, nasi, saté en tempura garnaal geen van allen slecht waren was het het toch net niet.
De stand van huttenkloas |
Daarna was het weer terug naar de hapjes en werd bakboord bezocht die uiteraard een mooie Franse proeverij bood met zalm als "hoofdgerecht". De maaltijd werd niet echt vefrijnd maar wel lekker afgesloten met een bordje gyros van Olumpia en zo werd het tijd om de havenkom te verlaten. Toen stond echter het Almeerse shanty koor al opgesteld en onder de klanken van vergane schepen met ladingen drank aan boord verlieten wij het havenfestival met een welgemeend "tot volgend jaar".
Geen opmerkingen:
Een reactie posten