donderdag 17 september 2015

De nederlanden

Canneloni van noordzeekrab
Vrijdag was het weer eens tijd voor een luxe etentje met Dennis en plaats van handelen was de Nederlanden.  We werden hartelijk welkom geheten en namen plaats in de lounge waar bubbels (en water) gereserveerd werden en we de eerste vier amuses geserveerd kregen samen met de kaart. Onder het genot van de hapjes en drankjes bestudeerden we de kaart en de keuze viel op het acht gangen menu, door ons tot negen uitgebreid aangezien de kaas geen onderdeel van het menu uitmaakte. 

Daarna werden we naar onze tafel gebracht waar we eerst nog een amuse gepresenteerd kregen voordat de ene gang na de andere voorbijkwam. Halverwege de maaltijd kwam de chef, Wilco Berends, die kwam informeren of alles naar wens was, en Dennis als vaste klant vriendelijk kwam begroeten. Welnu we konden Wilco volmondig bevestigen dat wijn, voedsel en bediening tip top in orde was en dat we van een perfecte avond genoten. Als een van de laatsten verlieten wij dan ook het restaurant om huiswaarts te keren na een top avond. Mocht je geld over hebben voor een luxe etentje dan kan je niet de fout ingaan door dat etentje bij de Nederlanden te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten