maandag 31 maart 2014

Scrambled eggs

Het pannetje op het vuur
Een van de dingen die ik standaard op mijn hotel menu heb staan zijn scrambled eggs, ik vind dat altijd heel erg lekker en als het hotel waar ik verblijf het heeft neem ik altijd een portie (en soms zelfs twee). De ene keer (bv het NH in Madrid) zijn ze een stuk lekkerder dan de andere keer (bv. het best western in Luxemburg). Thuis had ik het echter nog nooit gegeten, sterker nog ik wist niet eens hoe je het gerecht moest bereiden.

Ik had mij dan ook voorgenomen om afgelopen zondag te ontbijten met scrambled eggs en als voorbereiding had ik eerst het recept even opgezocht op internet zodat ik in ieder geval alle ingrediënten in huis zou hebben. Na het lezen bleek dat het maken van scrambled eggs niet al te veel voorstelde. Ik besloot de extra ingrediënten als tomaat en kaas eruit te laten en en ging aan de slag met melk, eieren, boter, zout, peper en bieslook. Nog geen tien minuten na de start kon ik al van het gerecht genieten en ik moet zeggen dat ik er over te spreken was. Vele malen beter dan Luxemburg (te waterig) maar nog niet de klasse van Madrid (de mijne waren iets minder luchtig). Een ding staat vast, deze gaan vaker terugkomen op het weekend menu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten