donderdag 13 juni 2013

Dinner date

Eend, vis, paksoi, broccoli en nog het e.e.a.
Woensdagavond was het weer de hoogste tijd om met een goede vriendin bij te kletsen. Ik was terug van een kleine twee weken Amerika (Texas om precies te zijn) en zij van een ruime vier weken Azië (China en Thailand). Zoals wel vaker tijdens onze afspraken van de laatste tijd spraken we niet in de stad af om wat te gaan eten en drinken maar bij haar thuis waar we de ene keer wat laten aanrukken en waar zij de andere keer staat te kokkerellen.

Deze avond werd van de laatste optie gebruik gemaakt en we begonnen op haar balkon met een mooi glas sauvignon blanc en brood, humus en falafel. We hadden elkaar zes weken niet gezien en dus was er meer dan genoeg om over te praten. Op een gegeven ogenblik werd het te fris en gingen we weer naar binnen waar zij aan het hoofdgerecht begon. Na wat overleg viel de keuze op een mix van gevogelte (eend), vis in oestersaus en groenten (paksoi, broccoli). Het gesprek ging in de keuken vrolijk door en al gauw was het tijd om aan tafel te gaan en te genieten van een heerlijke maaltijd. Tegen elf uur nam ik afscheid na een heerlijke avond. De volgende zal een stuk minder lang op zich laten wachtten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten