vrijdag 7 juni 2013

And the winner is.....

Diverse flying blue kaarten
Slechts drie dagen geleden stond hier een battle of the cities bericht over wat de vakantie bestemming van de zomer zou worden en nu is niet alleen de beslissing gevallen maar is meteen alles al geboekt. De dingen kunnen af en toe heel erg vlot gaan.

Er was weinig (lees geen) discussie over mijn voorkeur voor Madrid dus dat was meteen beslist. Ook het hotel ging van een leien dakje. In het centrum waren slechts enkele hotels die aan de eisen (luxe, free wifi en zwembad) voldeden maar dat waren allemaal mini zwembadjes op het dak. Daarom besloten we wat verder buiten het centrum te gaan zitten met een goede metro verbinding (15 minuten) naar hartje stad. Daar ligt namelijk het NH Parque Avenidas een mooi 4* hotel dat ons voor 6 nachten met ontbijt  €388 gaat kostten. Prima deal zeg ik dan.

De vlucht gaat met onze nationale trots de KLM en wel vertrek op 9 juli en terugkeer op 15 juli. We vertrekken om kwart voor een richting Madrid en de terugvlucht is om half vijf. Prettige tijden zoals dat zo mooi heet. Enige nadeel, ook de KLM vraagt tegenwoordig om bijbetaling voor ruim bagage op Europese vluchten en dat gooit dan toch in totaal €60 bovenop de reissom van €350. Niet onoverkomelijk maar wel zonde. Echter de vrouw van mijn reisgenoot wist uit te vinden dat je als lid van de KLM club flying blue gratis ruim bagage mee mag nemen. En nog mooier het lidmaatschap is gratis! Dus wat muisklikken verder had ze ons lid gemaakt van de club en werd de ruim bagage gratis naar binnen geschoven. Ik zeg dan ben je goed bezig! Kortom voor de somma van nog geen 370 euro per persoon hebben we een luxe hotel met ontbijt voor zes nachten en een retourtje met de KLM. Life is good!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten