zaterdag 13 juli 2019

Yes

Bezoek
Vandaag was de dag van de waarheid, kwamen onze paspoorten netjes terug per koerier of moesten we toch de route via de ambassade bewandelen om te zogen dat we naar huis konden vliegen. Aangezien we helemaal niets konden doen om het proces te versnellen, de koerier zou om half elf arriveren, werd eerst het gebruikelijke ochtend ritueel uitgevoerd dat bestond uit douchen, opstaan en ontbijten ingezet.

De weg naar de ontbijtzaal was inmiddels bekend en het proces ook dus al gauw zaten we aan een tafeltje, bestelden koffie en thee en kozen deze keer wederom voor de Benedicte eieren met zalm (alleen was ik het nu die ze bestelde) en koos zij voor toast met worstjes en hash browns. De ontbijtzaal had ook nog een groot terras maar daar was het gewoonweg niet warm genoeg voor vonden de mensen. Een eenzame eekhoorn was het daar niet mee eens maar die werd dan weer teleurgesteld door het gebrek aan etensresten op dat terras.

Na het ontbijt liepen we naar de lobby waar het druk was met in- en uitcheckende gasten en wij dus op een bankje plaatsnamen om te wachten tot het wat rustiger werd. Toen het eenmaal zover was liep ik naar de balie en informeerde of er inderdaad een pakket voor mij was afgeleverd. Na het bevestigende antwoord en legitimeren (gelukkig had ik mijn rijbewijs nog) gingen we terug naar de kamer en openden het pakket waar inderdaad mijn rugtas nog inzat met al onze spullen en als allerbelangrijkste mijn rijbewijs. Ik stuurde dan ook direct een mail naar de ambassade dat hun hulp niet meer nodig was en met een erg gerust hart begonnen wij aan de rest van de dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten