zondag 7 juli 2019

De langste dag

Een van onze stops
Vandaag was onze langste reisdag, we gingen een afstand van 450 mijl overbruggen. Het was dan ook opstaan, inpakken, een slecht ontbijt in het hotel, uitchecken, spullen in de auto en vertrekken.

De reis stond in het teken van de dieren want in Wyoming staan er flink wat koeien, paarden en schapen in de weides langs de wegen maar we zegen ook flink wat herten in alle vormen en maten langs de weg staan.

Ook de rustplaatsen langs de weg boden flink wat zichtbare en onzichtbare beesten. Bij de eerste zat er een flinke kudde eekhoorns in de bosjes die aardig dichtbij kwamen en bij nummer twee stond een bordje dat je je hond niet lost moest laten lopen omdat er slangen zaten. gelukkig hebben wij die niet gezien. Wat we ook niet gezien, maar wel gehoord hebben waren wat coyotes. Hun gehuil was goed te horen en enkele Amerikanen op deze rustplaats bevestigden dat we inderdaad coyotes in de verte hoorden. Ondanks de grote beestenboel kwam eind van de middag dan toch onze bestemming in zicht en was het einde van de langste tocht nabij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten