donderdag 4 juli 2019

The cody cattle company

Met de ster van de show
We hadden een drukke avond die uit drie onderdelen bestond, als eerste een echt cowboy diner, als tweede een show van Ryan Martin en the triple C cowboys en als laatste een bezoekje aan de rodeo.

Onderdeel een en twee vonden plaats bij de cody cattle company en dat was dan ook onze eerste bestemming. Deze lag op slechts een paar minuten rijden van ons hotel en na binnenkomst werden we naar de lange houten tafels geleid die voor het podium stonden. We bestelden wat te drinken (cola en bier) en na wat uitleg op het podium werd de chuckwagon geopend en konden we eten gaan halen bij het buffet. Er waren twee soorten salades, kip en koe en diverse sides en zoetigheid als dessert en het smaakte inderdaad prima, beter dan ik verwacht had.

Het buffet bleef open terwijl de band het podium betrad en een breed repertoire van nummers speelde. Het ging van Johnny Cash naar rock naar sixties maar absoluut hoogtepunt van de show as toch wel The devil came down from Georgia want de instrumenten bestonden uit bas, gitaar en viool en dan is dit natuurlijk een must play nummer. Na afloop was er ruim de tijd om met de band op de foto te gaan en die kans greep mijn vriendin dan ook met beide handen aan maar daarna verlieten we de Cody Cattle Cmpany want het was tijd voor de rodeo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten