vrijdag 9 oktober 2015

Le Saint Loup

De vreetschuur
Het diner zou plaatsvinden in een ouderwetse vreetschuur genaamd le saint loup. De keuze bestond uit onbeperkt kaasfondue (populairder dan ik verwacht had) en onbeperkt vleesfondue (biefstuk, kalkoen en varkenshaas) met diverse sausjes, frietjes en salade. Daarbij naar keuze twee bier of een halve liter wijn per persoon.

Er waren lange tafels voor ons gezelschap gedekt en toen iedereen zat werden de fondue stellen geplaatst en de hoofd en bijgerechten gebracht. vervolgens werd geïnformeerd wat je wilde drinken en de flessen wijn werden gebracht. De kwaliteit was prima voor de locatie en de prijs en er werd inderdaad extra vlees gebracht als de porties op waren. De fondue vlammetjes raakten echter wel op maar na wat aandringen werd er een nieuwe fondue geplaatst zodat er doorgegeten kon worden. Met een volle maag van het eten en de wijn (er was dusdanig veel wijn dat sommigen ruim boven de halve liter hadden geconsumeerd) was het tijd om het nachtleven te gaan verkennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten