dinsdag 16 juni 2015

Thaicoon

Vegetarisch en de zee
Het diner leven bestaat de laatste tijd of uit eten gaan of thuis salades eten (dat laatste ter compensatie van al die etentjes'. Het is in ieder geval geen grote aanslag op mijn keukenapparatuur. Nadat ik maandag uit eten was geweest en dinsdag netjes een salade had gegeten werd woensdag alweer de gang naar Thaicoon in Almere ingezet.

De kokkin had een nieuw recept met glasnoedels, allerlei soorten zeevruchten en koriander en dat moest uiteraard uitgeprobeerd worden. Na het werk reed ik er dan ook heen en wij namen plaats aan een tafeltje vlak bij de keuken en besloten rustig aan te doen. Geen voorgerechten, een groenten gerecht en uiteraard de nieuwe schotel van de kokkin. Deze laatste was erg pittig maar ook heel erg lekker. Voor ons was ie een succes maar de gemiddelde Nederlander zal hem wel heel erg, en misschien zelfs te, pittig vinden.Zoals ik al zei een prima maaltijd maat de komende dagen wordt het weer salades eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten