zaterdag 6 juni 2015

De thuisreis

Frank aan de balie
Het was tijd om afscheid te nemen van New York dus we gingen terug naar het hotel waar een shuttle voor ons gebeld werd. In plaats van de beloofde vijf minuten duurde het er echter twintig voor hij kwam en we begonnen ons wat ongerust te maken.

Het was echter een ervaren chauffeur die bij de file op het laatste stuk naar JFK daar vrolijk voorbij reed en via een andere filevrije weg ons voor de deur van de luchthaven afzette. Bij de balie dook er echter een probleem op want Frank had op zijn boarding kaart zijn roepnaam en niet zijn doopnaam staan. Bijgestaan door het vriendelijke KLM personeel kregen wij een persoonlijke begeleider die ons door de TSA controles heen loodste via de VIP rij en al gauw waren we achter de douane belandt. De laatste dollar werden aan een biertje besteed en met een kwartier vertraging steeg onze kist op.

Ik slaagde er zowaar in om wat te slapen aan boord en zo'n zes uur later kwamen wij op Schiphol aan alwaar mijn zusje en mijn zwager mij oppikten en weer thuis afleverden. Net zoals elke keer was het weer een top vakantie geweest en de eerste plannen voor Amerika 2016 werden alweer tijdens de terugreis gesmeed. Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten