vrijdag 5 juni 2015

Ki sushi

De sushi chefs aan het werk
We doken de metro weer in voor de rit terug naar de andere kant van Brooklyn (het is best wel een groot stadsdeel) want het diner stond gepland in sushi restaurant Ki sushi. Het was even zoeken maar al gauw vonden we het restaurant in Smith street en namen we plaats aan een tafeltje.

Ik koos voor een Japans biertje, de Sapporo (ze hadden alleen maar Japans bier) en koos als voorgerecht voor gyoze en als hoofdgerecht voor sashimi. Alles werd vers bereid door de sushi chefs en het smaakte werkelijk prima. Na de maaltijd keerde ik terug naar het hotel en de mannen besloten nog wat rond te zwerven over Smith street, best wel een gezellige buurt.

In het hotel aangekomen pakte ik mijn e-reader en nam een biertje uit onze eigen voorraad (in het begin door Simon en Frank gekocht maar niet opgedronken). Na enkele uren kwamen de anderen terug na een gezellige avond en zij besloten om nog een bezoek aan de rooftop bar te brengen. Voor mij was de dag echter ten einde en ik besloot dan ook om te gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten