donderdag 30 oktober 2014

Thaicoon

Hier zit een dorade onder verstopt
Gisteren besloten we na het werk nog een hapje te gaan eten in Almere en de keuze valt dan al heel snel op Thaicoon. Niet alleen kun je prima eten in dit uitstekende Thaise restaurant ook de ligging is erg makkelijk. Ze zitten in het centrum met een parkeergarage naast de deur, waar je de hele avond kunt staan voor €5.

Even na zessen waren we dan ook met zijn vijven aanwezig en werden vriendelijk welkom geheten. We kregen een mooi tafeltje en wat te drinken (thee, bier, wijn en fris) en bestelden de maaltijd. Als voorgerecht hadden we viskoekjes, spare ribs, loempia's, kip in bamboeblad besteld zodat we van alles wat konden proeven.

Ons hoofdgerecht was een gefrituurde dorade met een saus van rode curry, pepers, lente uitjes en nog het e.e.a. Daarbij hadden we een tweetal salades besteld, som tam (de bekende papaja salade en een salade van garnalen. Iedereen spande zich tot het uiterste in en tenslotte bleven alleen de graten en de kop van de dorade achter als bewijs dat er voedsel op tafel had gestaan. Na de koffie ging iedereen voldaan weer naar huis en niemand had spijt dat er die avond niet gekookt was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten