donderdag 3 februari 2011

Populair

Zoals vermeld ben ik weer films aan het downloaden en meteen ben ik weer erg populair in de familie (niet dat ik normaal veel te klagen heb maar toch). Als eerste had ik mijn moeder in de email die vroeg of ik iets Zweeds kende dat de killing heette. het bleek om deze tv serie te gaan. Inmiddels is de serie gevonden en staat deze te downloaden. Mijn moeder weet hoe het hoort want ik kreeg meteen de vriendelijke vraag of ik soms zin had om dit weekend bij ze te komen eten (en dan uiteraerd meteen de films meenemen.

Ook mijn zusje verblijdde mij met een email waarin ze vroeg of ik soms zin had deze week op de koffie te komen bij ze. Duidelijk minder klasse dan mijn ouders want waar het goed te zien is dat beiden erg geïnteresseerd waren in de inmiddels gedownloade films biedt mijn moeder een etentje tegen mijn zuster een kop koffie. Ik reageerde dan ook via de mail dat ik donderdag misschien wel kon maar dan uiteraard rond etenstijd zou arriveren. Natuurlijk kon ik blijven eten zei ze maar de volgende keer verwacht ik wel een uitnodiging voor het eten en niet voor de koffie.

1 opmerking:

  1. Vriend, lees je mijn blog niet? The Killing is niet Zweeds, maar Deens. Het zijn overigens twee series. Mocht je geinteresseerd zijn, hier is de link naar mijn blogpost erover: http://dailydoseofdennisjanssen.blogspot.com/2011/01/killing-een-deense-thriller-serie-in-20.html

    BeantwoordenVerwijderen