Alhoewel het nog een paar maanden duurt voor we naar Amerika gaan zit de helft van het plezier in het vooruitkijken en plannen maken voor deze (en trouwens elke) vakantie. Een erg belangrijk onderwerp op zowel onze vakanties maar ook hier in Nederland is toch wel eten. Wij houden allemaal van een goede maaltijd en dat moeten we in Amerika dan ook doen. Een van de culinaire hoogtepunten in 2009 was toch wel het bezoek aan een filiaal van Fogo de Chao, een Braziliaans restaurant keten, in Baltimore (dit n.a.v. een tip van een vriendin van mij). Ondanks dat het een keten was hebben wij hier fantastisch gegeten.Nu hebben zij ook een filiaal in Miami en dat gaan wij dus uiteraard bezoeken. Vorige keer waren de verwachtingen al hooggespannen, na het bezoek in 2009 zijn wij helemaal hyper over deze avond. Her bezoek is op zondag 1 mei ingepland en ik kijk er nu al naar uit.
Het tweede restaurant bezoek gaat in Orlando plaatsvinden. Dit wordt bij een keten waar wij nog nooit gegeten hebben, red lobster. Zoals de naam al aangeeft is dit een restaurant waar de zee hoog in het vaandel staat maar voor mensen als Simon die minder grote vis liefhebbers zijn zijn er ook diverse vlees gerechten van de gril in de aanbieding. Dit restaurant is mij ooit aanbevolen toen ik op de Bahama's zat. De eigenaresse van het complex waar wij toen zaten gaf aan dat zij bij elke visite aan Amerika een bezoek aan een van de restaurants van de red lobster keten bracht want de kwaliteit van het voedsel was uitmuntend te noemen. In Orlando blijken zelfs vier filialen van de red lobster aanwezig zijn dus het gaat geen enkel probleem worden om hier een avondje te spenderen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten