Daarna een lekkere wandeling naar het Inner Harbor District voor een diner bij Fogo de Chao. Fijn restaurant, behalve als je vegetariër bent (hoewel ook de salad bar wel goed was). Concept is simpel en aansprekend voor Nederlanders: je kunt zoveel eten als je wilt. Maar anders dan bij veel van dit soort tenten, was het eten hier nu wel degelijk van uitstekende kwaliteit. Het vlees wordt aan je tafel afgesneden, net nadat het in de keuken geroosterd of gegrild is. Je regelt zelf hoeveel of hoe snel je wilt eten met een bordje wat je op twee kleuren kan leggen. Groen (ik wil meer) en rood (ik heb genoeg, ja ja, je raadt het niet!). Aan het eind natuurlijk een dessert, n een echte NYC Cheesecake en voor de liefhebbers een redelijke crème brulee (aardig, maar zeker niet top). Goed gevuld verlieten we het restaurant om terug te wandelen naar het Holiday Inn.
maandag 27 april 2009
Fogo de Chao
Daarna een lekkere wandeling naar het Inner Harbor District voor een diner bij Fogo de Chao. Fijn restaurant, behalve als je vegetariër bent (hoewel ook de salad bar wel goed was). Concept is simpel en aansprekend voor Nederlanders: je kunt zoveel eten als je wilt. Maar anders dan bij veel van dit soort tenten, was het eten hier nu wel degelijk van uitstekende kwaliteit. Het vlees wordt aan je tafel afgesneden, net nadat het in de keuken geroosterd of gegrild is. Je regelt zelf hoeveel of hoe snel je wilt eten met een bordje wat je op twee kleuren kan leggen. Groen (ik wil meer) en rood (ik heb genoeg, ja ja, je raadt het niet!). Aan het eind natuurlijk een dessert, n een echte NYC Cheesecake en voor de liefhebbers een redelijke crème brulee (aardig, maar zeker niet top). Goed gevuld verlieten we het restaurant om terug te wandelen naar het Holiday Inn.
Labels:
Amerika,
Baltimore,
Eten,
Fogo de Chao,
Hotel,
Restaurant,
Vakantie
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten