donderdag 23 december 2010

Dragon Age I & II

De wereld is een beetje omgekeerd de afgelopen maanden. Waar ik de afgelopen jaren de gamer was en Dennis af en toe een game speelde is dat veranderd sinds ik mijn nieuwe pc heb. Ik heb nog geen enkele game gespeeld en Dennis speelt de ene na de andere game uit zoals o.a. Mass effect 2. Inmiddels begin ik het gamen toch weer te missen en heb Dragon Age origins weer geïnstalleerd. Ik had de game al gespeeld op mijn vorige pc maar de add-on Awakenings nog niet. Deze game is een mooie voorbereiding op het te verschijnen Dragon Age II. Alles staat klaar om te beginnen en ik heb er nu al weer zin in.

1 opmerking:

  1. Ik tel de dagen af tot Dragon Age 2 :-). Ik vond de laatste DLC. Witch Hunt uiteindelijk een beetje tegenvallen, daar had Bioware echt iets beter van kunnen en moeten maken.

    Ik ben nu met Starcraft 2 bezig, goed verhaal en leuke figuren, maar uiteindelijk zijn de missies met name Command & Conquer-achtig, maar dan in een mooier jasje. Dan heb ik toch liever Dawn of War II, want daar speel je meer met persoonlijkheden die je aanstuurt ipv hele hordes anonieme legers die je moet maken (dat resource management vind ik ook maar zo zo).

    BeantwoordenVerwijderen