dinsdag 23 maart 2010

Programma etentje


Het was weer tijd voor een etentje van het oude FWS programma. Wederom werd de Aziatische keuken uitgekozen en mijn voorstel was de Butterfly na de prima ervaring van de vorige keer. Het voorstel viel niet verkeerd dus het werd dan ook de Butterfly voor deze afspraak. De before dinner borrel was uiteraard in het elfde gebod waar ik als eerste arriveerde. Normaliter zijn daar wat lichtere bieren op de tap in het voorjaar maar het laatste staartje winter was nog aanwezig met een Chimay en St. Bernardus van beide 10%. De andere deelnemers kwamen ook binnendruppelen en tenslotte werd de wandeling naar de Butterfly ingezet, die dwars door het red light district ging (tegenwoordig meer een kleding dan een seks gebied) en we betraden ons restaurant.

Ondanks dat ik gereserveerd had (weliswaar een week geleden staande aan de bar) was er nog geen plekje bij binnenkomst maar dit werd door de eigenaresse, Sara, snel opgelost. Het was wederom een gezellige avond met heerlijk eten. Voor een van de aanwezigen was de Thaise keuken nieuw dus het voorgerecht was de schotel met allemaal Thaise hapjes. Daarna kwamen drie uitstekende hoofdgerechten (garnalen in peper, vis en een spicy rundgerecht) die we gezamenlijk deelden. De sfeer zat er zelfs dusdanig goed in dat de langskomende polaroid fotograaf aan het werk werd gezet om de avond te vereeuwigen met een mooie Boeddha op de achtergrond.

De avond werd afgesloten met een drankje in de roode baron die afgeladen was op deze vrijdagavond. Gezien het grote succes van de avond werd er meteen een vervolg afspraak gemaakt. Deze zou echter in de zomer plaatsvinden zodat we van mooi weer een terrassen konden gaan genieten. Dame & heer het was weer erg gezellig en ik kijk uit naar de volgende editie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten