woensdag 24 maart 2010

Pa & ma


Deze zaterdag was het weer tijd voor een bezoekje aan mijn ouders en mijn moeder weet hoe ze mij probleemloos kan overhalen om langs te komen. De uitnodiging aan mij om mee te eten hoef je namelijk geen twee keer te doen. Ik was behoorlijk laat daar het WK allround schaatsen ditzelfde weekend was en met twee onverwachte klassement leiders (Irene Wüst en Jonathan Kuck) vertrok ik naar mijn ouders. Het was dan ook bijna meteen tijd om aan tafel te gaan en de maaltijd was prima. Een mooie rosbief met champignons, gebakken aardappeltjes met verse basilicum uit de tuin en een Griekse salade werd afgesloten met verse ananas. Kortom smikkelen en smullen om met een bekende vos te spreken.

Gespreksonderwerp bleef uiteraard vakanties. Na Parijs (mijn ouders) en Rome (ikzelf) waren we beide druk bezig met de volgende stappen. Mijn ouders hadden inmiddels tien dagen Benidorm in het naseizoen geboekt en mijn geplande trip naar de Baltische staten was het misschien stadium gepasseerd. De trip zou plaatsvinden in juli en zou twee en een halve week gaan duren. Het wordt dan ook hoog tijd om samen met mijn reisgenoot om tafel te gaan zitten de boel definitief te gaan maken.

Toen ik ’s avonds weer vertrok was de volgende afspraak alweer gepland want mijn zusje had ons over twee weken voor 1e paasdag uitgenodigd. We gaan eens kijken wat zij dan als paasdiner uit de hoge hoed tovert.

1 opmerking:

  1. De Baltische staten...2,5 week....hou je ook van zelfkastijding :-).

    BeantwoordenVerwijderen