maandag 7 september 2009

Bianca & Juliëtte


Waar mijn vorige bericht over een date met 2 dames een bericht over een hele mooie dag was, is dit niet echt een dag die in mijn mooie herinneringen top tien komt. Toch heb ik op 15 maart een nieuwe date met beide dames ingepland.

Om alle mysteriën weg te nemen, Bianca is mijn mondhygiëniste en Juliëtte mijn tandarts. Sinds mijn jonge jaren ga ik met knikkende knieën naar de tandarts. Het maakt niet uit of het alleen een controle is, ik sla compleet op slot en verlaat meestal met trillende handjes (en nee ik drink niet in de ochtend) het pand.

Ook deze keer begon mijn hart sneller te slaan bij het naderen van het adres waar de praktijk gevestigd is. Dan het kwartiertje wachtten voor ik naar binnen mag, het liggen in de stoel en de zenuwen gieren echt door mijn keel. Beide dames zijn erg aardig en zeer professioneel, ik kom er al jaren, het doet nooit echt pijn maar de angst verdwijnt niet. Wederom stond ik na een half uurtje buiten met een gebit dat weer spic & span was en dat geen reparaties behoefde. Toch zal het op 15 maart weer precies volgens dit scenario gaan lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten