zondag 20 september 2009

Alweer een (onbeschaamde) plug


Dit kwartet (nu ja kwartet) blog is niet de eerste activiteit die Dennis, Frank, Simon en ikzelf ontplooid hebben. In 1994 starten wij gezamenlijk een blad over comics met de mooie naam 'Nuff Said, de lijfkreet van Stan, the man, Lee, de drijvende kracht achter Marvel comics.

Het blad werd via diverse Amsterdamse comic zaken verspreid en wij hadden er erg veel plezier in. Dank zij onze journalistieke werkzaamheden hebben wij met diverse comic grootheden aan tafel gezeten en speciale events van grote uitgeverijen bijgewoond. Ondanks (of dankzij) dat het blad gratis verspreid werd (een business model dat jaren later door diverse kranten als spits overgenomen werd) heeft het blad enkele jaren bestaan en zijn er 35 nummers uitgekomen.

Daar wij tot de early adopters van het internet behoorden kwam er al snel een website. Uiteraard was er in die tijd geen interactiviteit maar ons verleden staat nog steeds on line. Laat je terugzakken naar de jaren 90 en neem eens een kijkje in onze eerste publicaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten