zondag 9 juli 2017

De langste rit

Tim & Subway
Vandaag was onze langste etappe van de hele vakantie. Op de heenweg hadden we er twee dagen over gedaan om de staat New York te doorkruisen terug zouden we het in een dag doen. De afstand was best wel kort met 207 mijl maar de rit zou vier en een half uur duren.

Bij vertrek bleek waarom want in plaats van de highways waar we op de heenweg overheen gingen hadden we nu allemaal binnenweggetjes waar je veel minder hard mocht rijden maar het uitzicht was wel stukken beter. Het was een mooie rit die we halverwege onderbraken voor een lunch bij een rest area. Hier zaten zowel een Subway in waar ik subs met tonijn en groenvoer ging halen en een Tim Hortons waar zij (ijs)koffie ging regelen. Geen gezellige lunch maar goed binnen te houden en daarna ging de weg weer verder naar onze eindbestemming Ithaca.

We reden een kort stukje over de highways maar daarna gingen we de binnenweggetjes weer in tot we tenslotte bij ons hotel belandden, het meadow court inn, Het was schoon en daarmee had je het wel gehad constateerden wij toen we ons reiskoffertje op de kamer legden en ons opfristen na de best wel lange rit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten