zondag 9 juli 2017

Applebbees

Vlees!
Voor het diner besloten we om voor een American original te gaan en wel Applebees. Deze keten van diner's biedt prima voedsel in de echte Amerikaanse diner sfeer en dat vonden we een goede afsluiting van het Amerikaanse deel van onze avonturen.

Na de kaart bestudeerd te hebben onder het genot van een koud pilsje ging ik voor mijn eerste steak van de vakantie en om dat goed te maken werd het meteen de extra grote variant. Ter compensatie ging zij aan de spare ribs met broccoli groene asperges en en eerst werd er even vuil gekeken toen ik slechts een halve bestelde maar gezien het formaat van de Amerikaanse porties bleek dat de juiste keuze te zijn. An afloop een ijsje en de maaltijd was dusdanig geslaagd dat zij vond dat wij een volgende Amerika vakantie zeker weer bij de Applebees moesten gaan eten.

Om de avond in stijl af te sluiten besloten we nog wat te gaan drinken in een echte dive bar waar inderdaad flink gezopen en gepoold werd. Ze hadden echter een mooie bierkaart en met behulp van barkeeper en bezoekers bepaalden wij onze keuze. Na een tweede drankje en het afwimpelen van wat minder nuchtere klanten vonden wij het wel genoeg en was het tijd voor onze laatste nacht op Amerikaanse bodem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten