woensdag 5 juli 2017

Dorset hall

Erg lekker
De terugtocht verliep niet echt vlot met het slechte weer maar tenslotte waren we bij ons hotel en brachten de aankopen naar de kamer alwaar we een niet al te ver gelegen restaurant uitzochten voor het diner. De keuze viel op Dorset hall dat, net als gisteren, weer in een ander dorp lag.

Het regende nog steeds en de parkeerplaats lag tegenover het restaurant maar bij binnenkomst bleek de keuze erg goed te zijn. Het was een mooi en modern restaurant met leuke muziek en goede bediening. Algauw zaten we achter een cocktail en een bier en onze keuze viel op de salmon cakes als voorgerecht om te delen en voor mij fish & chips (ja het was een echter visvakantie voor mij) en de ossenhaas puntjes met uienringen en groenten voor haar. De zalm was echter op en op advies van de ober kozen we voor het pannetje mosselen en dat was een gouden tip want ze waren overheerlijk. Ook de hoofdgerechten waren prima alleen bleek er geen ijs te zijn als nagerecht, wel als onderdeel van een nagerecht maar niet los. Nu was dit Amerika en uiteraard werden er in no time twee schaaltjes met in elk een BOL ijs op tafel gezet, geen gezeik van dat hebben we niet op de kaart staan.

Na de maaltijd keerden we terug naar de auto in de nog steeds vallende regen en reden terug naar het hotel om die bekende klus tijdens Amerikaanse vakanties uit te voeren, het ontdoen van de aankopen van labeltjes en stickers om bij een mogelijke douane controle geen gezeur te krijgen. De tv ging aan op de kamer, er werd een biertje bij gepakt en al gauw groeide de stapel labelloze kleding aan de ene kant en de stapel dozen, tassen en afval aan de andere kant. Het kamermeisje had wat te doen morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten