zondag 18 december 2016

Visite

Lenny Kuhr zong er al over
Afgelopen zondag zouden we bij vrienden van ons op visite gaan in Leiden. De dames hadden afgesproken dat we in de middag koffie zouden komen drinken (veel Nederlandser kan het niet worden) en zo stonden wij rond een uur of drie bij hun op de stoep.

Eenmaal bovengekomen kreeg ik te horen dat het geen gratis parkeren meer was beneden maar dat men de somma van wel 10 cent per twee uur rekende om hier te mogen staan. Via mijn smartphone schakelde ik vanuit de flat de parkeer app in en mijn gastheer zag volgens mij voor het eerst een smartphone app waar hij brood in zag. Nog een paar van dit soort toepassingen en misschien stapt hij wel over naar een smartphone.

De middag vorderde en, hoe onverwachts, de dames besloten dat we hier best wel konden blijven eten en zo veranderde de koffiemiddag in een lekker biertje (alhoewel het rosé bier dat mijn gastheer pakte i.p.v. het witbier duidelijk een veel te zoete misser was) en een heerlijke maaltijd, Ruim na de hernieuwde koffie namen we weer afscheid na een erg gezellige (en lekkere) zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten