donderdag 22 december 2016

Feestje

Verhongeren hoefde je niet
Tegen vier uur stonden de eerste gasten op de stoep en alhoewel nog niet alles klaar was, was het goed genoeg om gasten te ontvangen. Pal nadat ze binnen waren gekomen kwamen de volgende bezoekers al binnen en onder het genot van een Spotify playlist met notown muziek begon het feest.

Een van de voordelen van in december jarig zijn is de temperatuur. Het was koud genoeg om het balkon als tweede ijskast te laten functioneren (en als rookhol inclusief terrasverwarmer) want de ijskast zat vol met eten. En dat volgeladen balkon was wel degelijk nodig want mijn vriendin had voldoende mensen uitgenodigd die gelukkig niet allemaal tegelijk kwamen want anders had het nooit gepast. Tegen de tijd dat het te vol ging worden vertrokken er weer mensen zodat er plaats was voor nieuwe gasten en zo bleef het de hele dag en nacht doorgaan. De muziek veranderde in de loop van de avond naar playlist twee met latin en dance en tenslotte naar Thaise muziek alvorens (bijna) iedereen weer vertrok en wij met de laatste twee gasten, die bleven logeren. de boel weer enigszins opruimden en het tijd was om te gaan slapen.

Na afloop waren er twee dingen die ik voorlopig niet meet hoef te kopen, dat is eten want we hielden uiteraard een vriezer vol over en whisky en wijn want iedereen was kennelijk goed ingelicht over wat ik lekker vond en mijn drankenkabinet is tot de laatste druppel gevuld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten