maandag 16 juni 2014

Sushi time

Bijschrift toevoegen
Een tijdje terug had ik een Groupon gekocht van sushi time voor een grote box met meer dan 50% korting. De afspraak was om die bij mijn zusje en zwager op te eten waarbij mijn nichtje uiteraard mee deed en mijn neefje, even uiteraard, niet.

Vrijdagmiddag reed ik dan ook naar het WTC, zette mijn auto in de parkeergarage en nam de roltrap naar een hoog alwaar de bestelde box reeds op mij stond te wachten. Enkele minuten later verliet ik het gebouw alweer en ik was er zo kort geweest dat de parkeergarage gratis was.

Het was schitterend weer toen ik in Amstelveen arriveerde en al gauw zat ik met een glas heerlijke witte wijn in de tuin in het zonnetje. tegen etenstijd werd de box uitgepakt en op een mooie schaal neergezet en konden we aanvallen. Het eet gereedschap was echter erg verschillend. Waar mijn nichtje en ik netjes van de bijgeleverde stokjes gebruik maakten prefereerde mijn zwager een vork en mij zusje haar vingers. Qua smaak maakte het echter niet uit en iedereen genoot van de uitstekende sushi. Ik vertrok echter redelijk vlot na de maaltijd weer want er was die avond tenslotte een voetbalwedstrijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten