woensdag 4 juni 2014

Spelt

Spelt
Ik leef tegenwoordig een stuk bewuster dan vroeger wat dan ook geresulteerd heeft in mijn nieuwe garderobe van één maat kleiner. Daardoor let ik ook beter op nieuwe voedselproducten en een van die producten is spelt. Dit is een graansoort waar ook brood mee gemaakt kan worden en die als een gezondere vervangen van traditioneel brood geldt. Inmiddels is spelt dusdanig uit de hype sfeer gekomen dat het ook door Albert Heijn verkocht wordt. Toen ik daar dan ook spelt broodjes zag liggen besloot ik deze mee te nemen en een keer te gaan proberen.

Ik had die middag dan ook twee uit spelt bereide broodjes als lunch (met fricandeau als beleg) en een glas melk erbij. Het was absoluut niet vies maar ook weer geen geweldige smaakervaring dus ik keer weer terug naar mijn meergranen broodjes, die vind ik een stuk lekkerder namelijk

1 opmerking:

  1. Maar zijn dan wel weer een stuk slechter voor je. Tip: er zijn heel veel verschillende soorten spelt brood. Misschien toch eens kijken of je de juiste kan vinden. Die van de Albert Heijn zijn helemaal zo slecht nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen