zondag 22 juni 2014

Jasmine

Beef, garnalen en rijst
Vrijdag had ik voor het eerst in heel lang weer met twee vrienden afgesproken maar ik was zo dom geweest om een etentje met de boys niet in mijn agenda te zetten. Aangezien zij met moeite een oppas voor hun kinderen hadden weten te regelen en ik ze erg weinig zag besloot ik niet met de boys op stap te gaan maar met hun weg te gaan.

Vast afspraakpunt voor ons is café de zon en kwart over zes zaten we daar dan ook op het terras met een biertje flink bij te praten. Normaliter eten we bij the little Thia prince maar onderweg naar de zon was ik een bekende tegengekomen die bij Jasmine werkte dat vlak naast de zon ligt. Het zelfde basisconcept ging voor deze zaak op, klein en niet duur Thais dus we besloten om daar aan tafel te gaan. Er stond een tafeltje klaar voor ons en we kregen eerst loempia´s van het huis alvorens we voor de saté, soep en hoofdgerechten gingen. Alles smaakte prima en voor nog geen 70 euro waren we klaar inclusief koffie en twee drankjes per persoon. Wederom een prima eethuisje erbij in de omgeving van de Nieuwmarkt.

Na de maaltijd maakten we nog een wandelingetje door de buurt alvorens terug te keren naar de zon waar we nu aan de bar gingen zitten voor Zwitserland/Frankrijk. Aldaar kwamen de boys nog binnenvallen na hun etentje en terwijl mijn vrienden afscheid namen gingen Dennis, Simon en ikzelf nog voor een laatste afzakkertje bij de Mekhonr river om een einde aan de dag te breien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten