zaterdag 22 mei 2010

Sara's verjaardag


Afgelopen donderdag was de verjaardag van Sara. Zoals gebruikelijk werd de butterfly tot feest locatie bestempeld. De party zou van 19:00 tot 01:00 (sluitingstijd duren) en we waren er klaar voor. Zoals altijd was het probleem wat te kopen maar een belletje naar een goede bekende leverde de naam van het juiste parfum op.

We betraden een gezellige en drukke butterfly, gelukkig niet zo druk als bij het vierjarig bestaan want toen was de tent te vol. Na de rituele felicitaties en cadeau overhandiging was het tijd om te drinken en met bekenden te praten. De gasten arriveerden met allerlei vervoermiddelen maar recordhouders waren toch de twee mannen die met een grote sloep aan de gracht aanlegden.

Normaliter is er altijd een tafel met Thaise hapjes (loempia's, garnalen, saté etc.) aanwezig want een Thais feest is geen feest zonder eten. Deze keer werden er echter schalen met heerlijkheden rondgedragen zoal sushi, een erg prettige en lekkere verrassing. De feestvreugde werd nog verhoogd met een cabaret annex karaoke voorstelling waarbij vooral Donna Summer mij is bijgebleven. De avond was ontzettend gezellig en het was een uur voor we het in de gaten hadden. Een deel van het gezelschap ging nog door voor de afterparty maar ik moest de volgende dag werken en besloot huiswaarts te keren. En alhoewel de foto's nog niet geplaatst zijn op de website is hiernaast, met dank aan de fotograaf, alvast een preview picture te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten