maandag 24 mei 2010

De eerste BBQ van het seizoen


Mijn zusje en zwager zaten met de pinksterdagen een paar dagen op camping koningshof in Rijnsburg. Tijdens de verjaardag van mijn moeder had ik al aangekondigd om samen met mijn nichtje langs te komen voor een BBQ bij mooi weer. En jawel we hadden een mooie Pinksteren. Twee dagen van te voren kreeg ik een sms'je van mijn zus met boodschappenlijst en op zaterdag ging ik de slager, groenteboer en visboer blij maken. Op zondag stapte ik dan ook in de auto en reed naar Amstelveen om mijn nichtje op te pikken. Vervolgens bracht de Tomtom ons probleemloos in een half uurtje naar de camping waar we tegen drie uur arriveerden.

De roodverbrande familieleden zaten al op ons te wachtten en na de auto kwijtgeraakt te zijn (best wel een klus) liepen we naar de caravan. Het was heerlijk weer en mijn nichtje ging zelfs nog even het zwembad in met haar broertje en diens vriendje. Ondertussen zaten wij lekker buiten van een biertje te genieten. Bij het inruimen van de boodschappen was mijn zuster zeer verguld met de salades (zij heeft in haar eentje de helft van alle salades naar binnen gewerkt) en zalm. Tegen zes uur gingen wij dan ook genieten van de door mijn zwager bereide spareribs, saté, biefstuk spiesen etc. etc. en de salades. Na een zeer geslaagde middag en avond vertrokken wij weer rond half tien huiswaarts. Na eerst mijn nichtje thuis afgezet te hebben reed ik daarna door naar huis om vroeg het mandje in te kruipen na een heerlijke dag buiten.

1 opmerking:

  1. Ja, het was er weer heerlijk weer voor! Ik was je een dag voor :-), maar ja, jij was dan weer eerder met de asperges :-)!!

    BeantwoordenVerwijderen