zondag 28 februari 2010

Gig number two


Dankzij Dennis is inmiddels het 2e concert voor 2010 in de spreekwoordelijke pocket. Getriggered door het binnenkort uitkomen van de nieuwe Airbourne cd ging hij eens zoeken op het web en kwam er achter dat de band een tour gestart was en, het leven kan mooi zijn, een van de steden die ze aandeden was Amsterdam. Het optreden stond voor 25 maart gepland in de melkweg. Voortvarend wou Dennis kaartjes gaan kopen maar alles was al uitverkocht. Via een doorverkoop bureau slaagde Dennis er in om toch nog kaartjes te scoren maar het werd wel €35 i.p.v. de zeer consument vriendelijke originele prijs van €15 (uiteraard plus de voorverkoop kosten die knap prijzig zijn tegenwoordig).

Wat is dat nou eigenlijk Airbourne zullen een hoop mensen zich afvragen want het is (nog) geen wereldberoemde band. Welnu ze komen uit Australië en hebben een voorbeeld genomen aan de mastodonten van de rock ACDC. Het is vunzige old skool rock en dat is iets waar je ons alle vier (Dennis, Frank, Simon et moi) een groot plezier mee doet. Kortom dat wordt genieten op 25 maart en uiteraard komt hier het concert verslag te staan. Hier alvast een voorproefje en misschien tot ziens op de 25e maart.

1 opmerking:

  1. Yeah baby, things are looking good!! Nieuwe CD is helemaal top, met in ieder geval een uitschieter in "Blonde, Bad and Beautiful"!! Rock 'n' Roll in optima forma!!

    BeantwoordenVerwijderen