woensdag 19 augustus 2009

The half-blood prince


Bij de BBQ afgelopen zondag, maakte ik meteen van de gelegenheid gebruik om een afspraak met mijn nichtje voor de film te maken. Aangezien Harry Potter tegenwoordig mag hoef ik haar niet meer als excuus truus (ze is al 15 dus dat werkt ook niet meer) te gebruiken. Het is echter traditie vanaf deel 1 in 2001, dat we samen naar de Harry Potter films gaan. Mijn nichtje was toen 8, ze vond het allemaal best eng en uiteraard zagen we toen de Nederlandse versie. Sinds deel 5 gaan we naar de Engelse versie en pakken we de avond voorstelling i.p.v. de dagvoorstelling.

We gingen met z’n drieën, een vriendin van mij was ook groot fan en wilde graag mee. Het werd de Imax versie (met 12 minuten 3D) in de Pathé Arena. Om 21:00 begon het spektakel en het was weer genieten. Voor diegenen die nog moeten (het zullen er niet veel zijn) zal ik niets van het plot verklappen maar hier wel een linkje naar de trailer.

We dachten eerst nog dat dit onze voorlaatste Harry zou zijn, boek 7 is immers het laatste deel. De producers moeten echter ook met afgrijzen gekeken hebben naar het einde van een commercieel zeer succesvolle franchise want deel 7 wordt als 2 films uitgebracht met als reden dat deel 7 zo'n dik boek is. So 6 down 2 to go!

4 opmerkingen:

  1. Wie is de nu reeds twee keer gememoreerd vriendin???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoor het al namen en rugnummers zijn gewenst. Deze post ging over 2 verschillende dames (3 als je mijn nichtje meetelt)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen