zondag 18 augustus 2024

Universal studios De middag

Ook Doc Brown zagen we staan
Met vollere magen maakten we ons op voor de middag editie van ons dagje pretprak en gezien de motion sickness van mijn vriendin besloten we het een stuk rustiger aan te ga doen qua rides. Zeg maar meer van de kiddie rides en minder van de ruige rides en daarnaast gewoon wat van de shows te bezoeken

Zo zagen we een impromptu optreden .van Marilyn en de diamond bella's waar ook het publiek op aanwijzingen van de producer mee mochten doen en was het daarna tijd voor de animal acotes on location. Een show met honden, vogels, katten en zelfs varkens die allerlei trucs uithaalden, een gegarandeerd succes bij mijn vriendin. Daarna was het weer tijd voor een ride en dat werd de minst wilde van het hele park, E.T.

Onze volgende halte was het net geopende dreamworks land en toen we daar kwamen begon het te regenen en dan zoals het alleen in een tropisch klimaat kan. Terwijl de regen met bakken uit de hemel kwam liepen wij de kindershow in want daar kon je binnen lekker zitten. Na afloop hoosde het nog steeds en wij en heel veel anderen bleven bij de showingang hangen tot het weer eindelijk weer wat normaler werd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten