vrijdag 23 augustus 2024

De thuisreis Deel 4

Bye bye Philadelphia
Aan boord gekomen gingen wij zitten op onze plekken en het toestel zat minder vol dan gisteren, kennelijk hadden een aantal mensen het opgegeven en dus waren er wat verplaatsingen waardoor de kids drie plekken hadden met zijn tweeën. Wij hadden die luxe niet en dus moesten wij gewoon blijven zitten. In een rap tempo werden er drankjes en snacks geserveerd, vervolgens kwam het avondeten en werden de lichten al gedimd om het rustig te krijgen in het vliegtuig.

Na wat films kijken, hazenslaapjes en toilet bezoeken gingen de lichten weer aan en werd het ontbijt geserveerd waarna de landing op Schiphol ongezet werd. Onze koffers kwamen al snel tevoorschijn op de lopende band en na het passeren van de douane namen wij afscheid van de kids die door haar vader opgehaald werden voor de thuisreis naar Almere.

Wij liepen naar de taxi standplaats waar wij nog een ronselaar moesten afwimpelen die ons een goedkoop ritje aanbood. De taxi bracht ons snel naar huis waar ik eerst een dutje deed alvorens boodschappen te doen terwijl mijn vriendin begon met wassen. Onze trip naar de states was in een vloek en een zucht voorbij gegaan want aangaf dat het een hele fijne vakantie was geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten