donderdag 22 augustus 2024

Ontbijt

Het omtnijt

Na een goede nachtrust werden wij de volgende dag weer wakker en met een verkwikkende douche begon de dag goed. Aangezien alle kleren in de koffers op de luchthaven waren hadden we gisteren de kleren een geïmproviseerde schoonmaakbeurt gegeven en trokken we die vandaag weer aan. 

De app van American Airlines werd opgestart, de laatste controles werden gedaan dat de vlucht ook echt vertrok vandaag en we maakten onze boarding passen aan. Daarmee waren alle noodzakelijke details geregeld en gingen mijn vriendin en ik naar beneden om de ontbijt mogelijkheden te verkennen. In het hotel bleek een Chinees restaurant gevestigd te zijn. We namen plaats en kregen een ontbijt menu te zien waarvan de opties de standaard Amerikaanse waren van eieren, pannenkoeken en nog wat van dat soort dingen. We namen allebei een Amerikaans ontbijt met koffie en thee bestaande uit eieren waarbij de een bacon had en de ander worstjes. Geen top ontbijt maar goed eetbaar en de trek werd gestild.

De kinderen waren de omgeving wezen verkennen en hadden ontbeten bij een bagel shop in de nabijheid van het hotel en waren na nog wat rondlopen terug naar hun kamer gegaan want omdat we een late check out hadden hoefden we geen haast te maken.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten